Dio implatátumok kedvező árakon az Europa Dental fogászati rendelőben

Implantátumokkal stabilizált kivehető pótlások

A kivehető, implantátumokon elhorgonyzott, stéges fogsor megoldást jelent a teljes foghiánnyal rendelkező páciensek számára. A hagyományos, rögzítés nélküli fogsor sokszor kényelmetlen az étkezés, a rágás során. A kivehető fogsor instabilitása, mozgása diszkomfort érzést, esetenként fájdalmat is okoz, megkeseríti a páciens mindennapjait.

Implantátumokra rögzített kivehető protézis

4 db implantátummal és ezeket egybekapcsoló stéggel már tökéletesen rögzíthető a fogsor. Kivehető, implantátum megtámasztású fogsor egy rögzített megoldás, ahol az új fogsora négy vagy több implantátumhoz kapcsolódik.  Ezáltal teljesen megszűnik a fogsor instabilitása, mozgása. Azzal a rendkívüli előnnyel is, hogy a szájpadot borító részt sem kell kialakítani ebben az esetben. Ez a fajta fogpótlás általában kevés állcsontállomány esetén is csontpótlás nélkül, egyszerűen elkészíthető.  Az eljárásnak köszönhetően a páciens újra magabiztosan nevethet és újra élvezheti a rágás örömeit. Tisztításkor levehető a fogsor, és egy speciális patent segítségével helyezhető vissza, de egyáltalán nem kell fogsorragasztót használnia.

Alul-elül az implantátumokra épített stéges rögzítés.

4-4 implantátumra készül a fogsor, amit egy stéggel kötünk össze, így biztosítva a fogsor maximális stabilitását.

Teleszkópos elhorgonyzású fogsor

Amennyiben a maradék fogak száma 2-6, és ezek megfelelő stabilitással bírnak, akkor a legjobb megoldás a teleszkópos elhorgonyzású fogsor.

Teleszkópos pótlásoknál a maradék pár fogra készül egy-egy ún. kúpos ill. hengeres teleszkópkorona amire rácsúszik a kivehető részben lévő, neki megfelelő negatív forma.

A primer teleszkóp korona a lecsiszolt csonkon kerül rögzítésre, erre pattan rá a szekunder teleszkópos korona, nagy súrlódással. Ez esetben a primer és szekunder korona közötti tapadása nagyon erős, amely kiváló stabilitást ad.

Kérjen árajánlatot, kezelési tervet, vagy további információt

Kapcsolat