Konzultáció menete

Fogászati rendelőnkben, a biztonságos fogászati státusz megállapításához, és a sikeres kezelések érdekében szakorvosaink összegyűjtik pácienseinkkel kapcsolatos összes információt.

  • Felmérik az Ön egészségügyi állapotát, milyen tényezők befolyásolhatják fogászati kezelési tervének összeállítását.
  • A szájhigiéniás állapotfelmérés során áttekintjük a szájüreg, az íny és a fogak pillanatnyi állapotát, amelyet rögzítünk, mint kiindulási állapotot. Felmérjük az igényeket, az esztétikai és funkcionális paramétereket.
  • Panoráma röntgenfelvételt készítünk, amely segít a fogszuvasodás, a gyulladások, térfoglaló folyamatok (ciszták, daganatok), a fogágybetegségek, az állcsontok elváltozásai, az állkapocsízületek állapotának felderítésében.
  • CT felvétel szükséges a műtéti beavatkozások esetén. A CT felvétel a fogazat és fogak körüli csontozat teljes térbeli leképezését mutatja meg.

Kezelési terv

A kezelőorvos a pácienst részletesen tájékoztatja a kezelendő fogászati problémákról. Különböző kezelési alternatívákat és az ideális megoldási javaslatokat nyújtja – képes illusztrációval kiegészítve. A konzultáció során fotó dokumentációt dokumentációt és írásos összefoglalót készítünk, amely érthető módon összefoglalja a fogászati kezelési terv főbb pontjait, a kezelésekhez szükséges időt, és a várható fogászati beavatkozások költségeiről is tájékoztat.

Kérjen árajánlatot, kezelési tervet, vagy további információt

Kapcsolat