Konzultáció menete

Rendelőnkben, a biztonságos fogászati státusz megállapításához és a sikeres kezelések érdekében szakorvosaink összegyűjtik a pácienssel kapcsolatos összes információt:

  • Felmérik az Ön egészségügyi állapotát, milyen tényezők befolyásolhatják az Ön fogászati kezelési tervének összeállítását.
  • Szájhigiéniás állapotfelmérés során áttekintjük a szájüreg, az íny és a fogak pillanatnyi állapotát, melyet rögzítünk, mint kiindulási állapotot. Felmérjük a páciens igényeit,a z esztétikai és funkcionális paramétereket.
  • Panorama röntgenfelvételt készítünk, amely segít a fogszuvasodás, a gyulladások, térfoglaló folyamatok (ciszták, daganatok), a fogágybetegség, az állcsontok elváltozásai, az állkapocsízületek állapotának felderítésében.
  • A CT felvétel szükséges műtéti beavatkozások esetén (A CT felvétel a fogazat és fogak körüli csontozatának a teljes térbeli leképezését mutatja)

Kezelési terv

A kezelőorvos részletesen tájékoztatja a kezelendő fogászati problémákról, különböző kezelési alternatívákat és az ideális megoldási javaslatokat nyújt– képes illusztrációval kiegészítve. A konzultáció során fotó dokumentációt készítünk, és egy írásos összefoglalót is, amely érthető módon összefoglalja a kezelési terv főbb pontjait, a kezelésekhez szükséges időt és a várható költségekről is tájékoztat.

Kérjen árajánlatot, kezelési tervet, vagy további információt