Dio implatátumok kedvező árakon az Europa Dental fogászati rendelőben

Híd az implantátumokon

A hídpótlás készülhet természetes fogakra és implantátumra is.

Az implantátumokon nyugvó híd hasonló a hagyományos hídhoz, azzal a különbséggel, hogy a pillér nem természetes fog, hanem implantátum, így a rágóerőt a beültetett műgyökér viseli. A becsontosodás folyamatát követően az implantátum az eredeti fogakkal megegyező módon terheli a csontot.  A beültetett implantátumok képesek élethosszig megőrizni stabilitásukat.

Az implantátumra kerülő fogpótlások a műtét utáni gyógyulási idő miatt hosszabb idő alatt készülnek el, mint a természetes fogakra rögzített hídpótlások, melyet az esetlegesen nem megfelelő csontállomány esetén a csontpótló műtét is kitolhat, mégis számos előnyös tulajdonságuk miatt érdemes mellettük dönteni. Szemben a természetes fogakra készített hidakkal, nem igényli az ép fogak lecsiszolását,  az egészséges fogakat érintetlenül hagyjuk.

Teljes foghiány esetén több implantátum beültetése után készíthető fix fogpótlás, azaz körhíd is. Ebben az esetben szakmai ajánlások szerint alsó állcsontban hat, felső állcsontban nyolc

Ha minden fog hiányzik, de nem lehetséges annyi implantátum beültetése, amennyi körhíd készítéséhez szükséges, akkor készíthető kivehető fogpótlás implantátumra. Ebben az esetben az implantátumokat felhasználjuk a teljes kivehető fogpótlás jobb rögzítésére. Ilyenkor a fogpótlás nem mozog, ideiglenesen rögzül az implantátumokon, mintegy „bepattan” a helyére.

1.Példa: :Saját, meglevő fogakra és Alpha Bio implantátumokra rögzített híd.

2.Példa: Saját, meglevő fogakra és Alpha Bio implantátumokra rögzített híd.

3.Példa: Saját, meglevő fogakra és Alpha Bio implantátumokra rögzített híd.

Kérjen árajánlatot, kezelési tervet, vagy további információt

Kapcsolat