Stressz- és fájdalommentes beavatkozások éber szedálásban

Rendelőnkben fel vagyunk készülve arra, hogy a hagyományos érzéstelenítő technikák mellett a legkorszerűbb technikával egy olyan nyugodt és stresszmentes állapotot hozzunk létre pácienseinknél, amely során elkerülhetőek a kezeléssel járó esetleges kellemetlenségeket, így bármilyen kezelés fájdalommentesen elvégezhető.

A szedálást aneszteziológus szakorvos és szakasszisztens végzi, a beavatkozást követő megfigyelési időszak szintén aneszteziológus szakorvos felügyelete mellett történik.

Az éber szedáció során intravénás nyugtatással csökkentjük a kezelés okozta izgalmat.

Az eljárás előnye, hogy a páciens végig tudatánál marad, így együtt tud működni a fogorvossal, de ez kellő nyugalommal, félelemtől mentes állapottal társul. Nagyobb, több területet érintő fogászati vagy szájsebészeti beavatkozások is gyorsabban, kevésbé megterhelően végezhetők el éber szedációban. Mivel nem jár mellékhatással és szinte azonnal felszívódik a szervezetből, az éber szedáció szinte bárkinél alkalmazható. Az éber altatás során beadott gyógyszer szinte teljes amnéziát okoz, így a páciens a kezelésre egyáltalán nem vagy csak kis mértékben emlékszik vissza.

Kérjen árajánlatot, kezelési tervet, vagy további információt

Kapcsolat