Esztétikai fogászat

Az esztétikai fogászat legfontosabb célja, hogy visszaadjunk pácienseinknek a ragyogóan szép mosolyt, az egészséges és fehér fogakat. Mindezzel együtt pedig magabiztos fellépést a mindennapokban is.

Professzionális fogfehérítés

Az Europa Dental fogászati rendelőben magasszintű és rendkívül hatékony fogfehérítő módszert alkalmazunk. A professzionális Philips Zoom fogfehérítő rendszer segítségével nemcsak fogaik fehérségét kapják vissza pácienseink, de szükség esetén a beavatkozással egyidejűleg eltávolítjuk a zavaró fogkövet is. Mindezt pedig úgy, hogy közben a fogak egészségét is óvjuk. A beavatkozást akár ebédidőben is el tudjuk végezni, hiszen a fogfehérítés mindössze 45 percet igényel minimális vagy semmilyen érzékenység mellett.

Esztétikai fogászat esztétikus fogtöméssel

Az esztétikus fogtömés maximálisan biztonságos kezelési módszer. A kezelés elvégzésekor nemcsak a fogak szépségére törekszünk, hanem ügyelünk arra is, hogy a fogak megőrizhessék természetes szöveteiket. A kompozit tömőanyagok felhasználásával helyreállíthatjuk a fogak

  • áttetszőségét,
  • elszíneződést,
  • és a fogak formáját is.

A beavatkozással javíthatók a fogak éleinek kopása, a fogszuvasodás során keletkezett súlyos károsodás, és kitölthetők a nemkívánatos rések a fogak között. Minden esetben arra törekszünk, hogy megmentsük pácienseink fogait.

Az esztétikai fogászat célja a tökéletes fogsor

Kerámia koronák az esztétikus mosolyért

Az esztétikai fogászat kezelési palettája a kerámia koronák alkalmazása nélkül nem is lehetne teljeskörű. Az Europa Dental fogászati klinikán kitűnő esztétikai megoldásokat nyújtunk a kerámia koronák használatával. Ezek a koronák a fémváz helyett már teljes egészében kerámiából készülnek, használatukkal pedig tökéletes szépségű fogsor készíthető. A fémmentességnek köszönhetően a kerámia korona képes a fényt átereszteni, amelynek köszönhetúen teljes mértékben élethűnek látszanak. A fogpótlási beavatkozást követően pácienseink úgy érezhetik, hogy visszakapták eredeti, egészséges és gyönyörű fogaikat.

A cirkón korona a modern esztétikai fogászat vívmánya

A modern fogászat legújabb fejlesztéseinek vívmánya közé tartozik a cirkónium-oxid alapú esztétikus korona. Egyedülálló eljárás az esztétikai fogászat kezelési palettáján, hiszen a cirkónium pótlással káprázatosan szép és egészséges fogsort készíthetünk pácienseinknek. A cirkón fényáteresztő tulajdonságainak köszönhetően nem lehet megkülönböztetni a cirkón fogpótlást a valódi fogaktól.

A cirkónium korona 100 százalékban fémmentes, így teljes mértékben antiallergén, s ezért bárki kérheti a kezelést. A cirkónium adja a fogpótlás vázát, a fémkerámia koronához hasonlóan ebben az esetben is porcelán leplezés kerül a cirkónium vázra. Az eredmény önmagáért beszél.

Smylist®, a tökéletes mosolytervező

Ki ne vágyna tökéletes és egészséges mosolyra? A Smylist®  mosolytervező szoftver segítségével pontosan ezt kaphatják vissza pácienseink. Sőt, még ennél is többet. A komplex megoldás segítségével nemcsak ragyogó fogsort készítünk, de a bevatkozással egyidejűleg az arcvonások is éveket fiatalodhatnak, hiszen az álkapocs, a fogak, az arcizmok ismét a helyére kerülnek. Magabiztosság, páratlanul szép mosoly, fiatalos arc, szép és természetes öregedési folyamatok – ezt nyújtja az egyedülálló forradalmi fogászati módszer. Nem mellesleg a kezelést követően pácienseink 20 évre „elfelejthetik” a fogászati beavatkozásokat.

Kérjen ajánlatot, jelentkezzen kezeléseinkre. Töltse ki, küldje el a jelentkezési űrlapot, munkatársaink hamarosan felveszik Önnel a kapcsolatot.