Forradalmi újdonság az esztétikai fogászatban. A Smylist® Esztétikai Tervező Szoftver segítségével nemcsak tökéletes és gyönyörű fogsort készítünk Önnek, de arcvonásai, a testtartása is egyszerre fiatalodnak sok-sok évet. A fogászat ma már nemcsak az ép és egészséges fogakról szól.

A Smylist® mosolytervező módszer

Az öregedés elkerülhetetlen, viszont sokat tehetünk a fiatalos külső megőrzéséért plasztikai beavatkozások nélkül is. Fogaink helyzete jelentősen befolyásolja, alakítja, formálja az álkapocs helyzetét is. Könnyen előfordulhat, hogy fogsorunk okoz feszülést az arcizmokban, amelynek következtében idővel nem kívánatos ráncok jelennek meg.

A Smylist® mosolytervezés olyan speciális szoftveres tervezési módszer, amellyel szép mosolyt és egészséges fogakat tervezünk az adott páciens igényeinek megfelelően. Az eredmény nemcsak tökéletes, hanem funkcionálisan helyes és az arcizmoknak megfelelően kialakított mosoly lesz. A fogászati beavatkozással egyidejűleg az arc akár 5-10 évet fiatalodhat ráncfeltöltés, plasztikai kezelés nélkül is. A Smylist® segítségével az arc fiatalos, tónusosan szép marad, a ráncok kisimulnak. Ez a módszer valóban maga a csoda.

A Smylist® mosolytervező módszerrel tökéletes mosolyt készítünk Önnek.

A tökéletes mosoly 3D-ben készül

Minden klienssel egyedi konzultáció során személyre szabott digitális tervet készítünk. A terven azok a milliméternyi különbségek is láthatók, amelyek az elkészült mosoly és a jelenlegi mosoly között felfedezhetők. Több mint 60 ezer kombináció közül választhatnak pácienseink, de természetesen szakember nyújt segítséget a végleges döntésben. A szakemberek a háromdimenziós fogtechnikai tervezést követően különböző anyagokból megalkotják, „kifaragják” a héjakat, majd körülbelül egy héttel később elvégzik a beavatkozást. A Smylist® módszer alkalmazásával mellékhatással sem kell számolni.

A Smylist® az esztétikai megjelenítés mellett az arcizmoknak nagyon szép nyugalmi egyensúlyt ad, ami azt jelenti, hogy az arc innentől kifejezetten szépen öregszik, és eltűnnek például a fáradtság nyomai is. Számos plasztikai és szépészeti beavatkozást előzhetünk meg a módszer alkalmazásával. Sőt, az álkapocs új helyzetével még a testtartásunk is megváltozik, jelentős javulhat a gerinc állapota is.

A Smylist® a fogszabályozást is helyettesíti

Akár már 2-3 óra alatt nagyon szép mosolyt varázsolhatunk a Smylist® módszerrel, vagyis rendkívül látványosan és gyorsan érhető el változás a fogszabályozás terén is. A konzultáció és az előkészítés után mindössze egy-két alkalom, és pácienseink 15-20 évre garantáltan elfelejthetik a fogászati beavatkozásokat.

Dr. Csillag Mária, a Smylist® mosolytervező módszer és a komplex fogorvosi szemlélet megalkotója szerint mindenkinek jár a magabiztos fellépés, az egészséges és természetesen gyönyörű mosoly.

Lépjen velünk kapcsolatba, kérjen időpontot konzultációra. Az űrlap kitöltését és elküldését követően munkatársaink hamarosan felkeresik a megadott elérhetőségen.