Október 31-ig a DIO implantátumok 120.000 forint helyett már 90.000 forintért elérhetőek klinikánkon!

Dr. doc. Németh Zsolt PhD.

Implantálást végző szájsebész szakorvosunk


Mi az EuropaDentalnál nem csak a legmodernebb, legmagasabb minőségű implantátumok használatára törekszünk, hanem arra is, hogy implantológusunk szakértő, tapasztalt orvos legyen. A fogbeültetés sikerességét garantálja Dr. Németh Zsolt, tanszékvezető egyetemi docens, a fogorvostudományi Kar dékánhelyettese & Semmelweis Egyetem, Fogorvostudományi Kar, Arc-Állcsont-Szájsebészeti és Fogászati Klinika Igazgatója.

Szakterületei:

  • Arc-, Állcsont- és Szájsebész szakorvos, implantológus

Mikor válasszuk a fogbeültetést?

A gyakorlati tapasztalat azt mutatja, hogy a fogászati implantátum nagymértékben csökkenti a fogágy sorvadását, így célszerű a fogak elvesztése után minél hamarabb elvégeztetni a beavatkozást. A fogbeültetés alkalmas a balesetben elvesztett, kitört fogak pótlására is.

A fogászati implantátumok korszerű megoldást kínálnak a sorvégi vagy sorközi hiányok pótlására is: nem szükséges a szomszédos, ép és egészséges fogak lecsiszolása csak azért, hogy egy híddal áthidaljuk a foghiányt,  így a szomszédos fogak terhelése nélkül pótolható a fog.

TOVÁBB OLVASOK…

vagy hívja a 06 70 420 06 02-es telefonszámot,
ingyenes konzultációért

DIO Implantátum

DIO implantátum egy amerikai-délkoreai fejlesztés, amely ötvözet lehetővé teszi a tapasztalat és a csúcstechnológia jelenlétét az implantátumokban, a felépítményekben, valamint a technikai kiegészítőkben. A felépítmény skálája ennek az implantációs rendszernek egyike a legszélesebbeknek a világon.

A DIO implantátumok bioaktív, kalcium-foszfáttal bevont felülettel rendelkezik. Kiemelkedő 98,9%-os sikerességi arány jellemzi.