A rendelő

Az Europa Dental Fogászati rendelő 2004-ben nyitotta meg kapuit a belváros szívében, az I. kerületben.

A prémium kategóriás 4 székes fogorvosi rendelő komplex fogászati ellátást nyújt, az általános szájhigiénés kezeléstől a fogfehérítésen át egészen a fogbeültetésig, amelyhez a legmodernebb gépek, technológiák és gyógyászati anyagok állnak rendelkezésünkre. A klinika saját panoráma röntgennel és intraorális röntgennel rendelkezik.

Fogászatunkon a világszínvonalú kezelés maximális figyelemmel és odaadó szakértelemmel párosul. Rendkívül tapasztalt orvosaink és asszisztenseink mindenap annak érdekében végzik munkájukat, hogy a rendelőnkbe érkező páciensek maximális elégedettséggel, mosolyogva és tökéletesen szép fogakkal távozzanak a kezelések végén.

Ennek köszönhetően mára több mint 65 ezer boldog páciens látogatott el rendelőnkbe nemcsak Magyarországról, hanem Európa számos más országából is, akiknek sikerrel kezeltük fogászati problémáikat.

A fogtechnikai labor

A fogtechnikai laboratórium és a fogászati rendelő egy helyen található, melynek óriási előnye, hogy a fogorvosok szoros együttműködésben dolgoznak a fogtechnikusokkal. A közös munka pedig kiváló minőségű fogtechnikai munkát eredményez, hiszen a fogtechnikus szakemberek a kliens és a fogorvos igényeit gyorsan és rugalmasan tudják követni a fogpótlások elkészítésénél.

A fogtechnikai labor célja a kezdetektől fogva a folyamatos fejlődés, precizitás, igényesség és esztétika megvalósítása.

Praxislabor lévén és a pontosan szervezett együttműködésnek köszönhetően az átlagosnál 20-30 százalékkal kevesebb idő alatt készülnek el a fogtechnikai munkák, mint általában. Így a pácienseink az átlagnál jóval rövidebb idő alatt kapják meg mind az ideiglenes, mind a végleges fogászati, fogpótlási megoldásokat.

A régóta nagyon jól működő logisztikai megoldásainknak hála, megbízhatóságunkat a külföldi partnereink is élvezhetik, akik földrajzilag távolabb, több ezer kilométere távolságra dolgoznak tőlünk.

A laboratórium csúcstechnológiát képviselő gépeket használ, amelyek a legmagasabb színvonalú munkavégzést szolgálják. A CAD/CAM Prettau cirkon technológia alkalmazásával a hagyományos fogtechnikai munkával szemben számítógépes tervezéssel és irányítással a fogpótlások esztétikusabbak és mikronmilliméteres pontosságúak lesznek.

Kérjen árajánlatot, kezelési tervet, vagy további információt

Kapcsolat