A rendelő

A rendelőnk 2004-ben nyitotta meg kapuit a belváros szívében, az I. kerületben.

A prémium kategóriás 4 székes rendelő komplex fogászati ellátást nyújt, az általános szájhigiénés kezeléstől a fogfehérítésen át egészen a fogbeültetésig, amelyhez a legmodernebb gépek, technológiák és gyógyászati anyagok állnak rendelkezésünkre. A klinika saját panoráma röntgennel és intraorális röntgennel rendelkezik.

Fogászatunkon a világszínvonalú kezelés, maximális figyelemmel és odaadó szakértelemmel párosul. Rendkívül tapasztalt orvosaink és asszisztenseink annak érdekében végzik munkájukat, hogy a fogászatra látogató páciensek maximális elégedettséggel, mosolyogva és szép fogakkal távozzanak a kezelések végén. Ennek köszönhetően mára több mint 65 000 boldog pácienst tudhatunk magunkénak.

A fogtechnikai labor

A fogtechnikai laboratórium és a fogászati rendelő egy helyen található, melynek óriási előnye, hogy fogorvosok szoros együttműködésben dolgoznak a fogtechnikusokkal, ami kiváló minőségű fogtechnikai munkát eredményez, ugyanis a  beteg és a fogorvos igényeit gyorsan és rugalmasan tudják követni a fogpótlások elkészítésénél.

A fogtechnikai labor célja a kezdetektől fogva a folyamatos fejlődés, preciztás, igényesség és esztétika megvalósítása.

Praxislabor lévén és a pontosan szervezett együttműködésünknek köszönhetően  az átlagosnál 20-30%-kal kevesebb idő alatt készülnek el a fogtechnikai munkák. Így a pácienseink az átlagnál jóval rövidebb idő alatt kapják meg mind az ideiglenes, mind a végleges megoldásokat.

A régóta nagyon jól működő logisztikai megoldásainknak hála, megbízhatóságunkat a külföldi partnereink is élvezhetik, akik földrajzilag távolabb, több ezer km-es távolságra  dolgoznak tőlünk.

A laboratórium csúcstechnológiát képviselő gépekket használ, amelyek a legmagasabb színvonalú munkavégzést szolgálják. A CAD/CAM Prettau cirkon technológia  alkalmazásával a hagyományos fogtechnikai munkával szemben számítógépes tervezéssel és irányítással a fogpótlások  esztétikusabbak és mikronmilliméteres pontosságúak lesznek.

Kérjen árajánlatot, kezelési tervet, vagy további információt