Philips Zoom fogfehérítés

Philips ZOOM fogfehérítés, fogkő eltávolítással 120.000 forint helyett most csak 80.000 forintért érhető el klinikánkon!*

A Philips Zoom Blue LED fény gyorsított technológiája, és a fájdalommentes kezelés alatt használt gél gyors és eredményes fogfehéredést eredményez, míg az amorf kalcium-foszfát (ACP) hozzájárul a fogzománc védelméhez, elősegíti a csillogást és csökkenti a fogak érzékenységét.

*Az akció október 31-ig tart.

A klinikai fogfehérítés tartós és eredményes megoldást hoz mindenkinek.

A klinikai fogfehérítés tartós és biztonságos mindenki számára.

A Philips ZOOM fogfehérítő rendszer segítségével ragyogó, magabiztos mosolyt kaphat

Miért hatékonyabb a rendelői fogfehérítés?

Fogaink számos okból veszíthetnek természetes fehérségükből. A dohányzás, a kávé, a tea, bizonyos ételek fogyasztása, a nem megfelelő fogápolás, a fogzománc vékonyodása, de egyes gyógyszerek és a fogkő is hozzájárulhat a fogak sárgulásához. A szép és fehér mosoly eléréséért sokan az otthoni fogfehérítő megoldások egyikét választják. Úgy gondolják, hogy házilag végzett fogfehérítés praktikusabb, olcsóbb és egyszerűbb, mint a fogászatokon elérhető professzionális kezelések.

Ki ne vágyna ragyogóan fehér és egészséges fogakra?

Pedig tudni kell, hogy a házilag elérhető fogfehérítés lényegesen hosszabb ideig tart, és amellett, hogy nem hoz minden esetben látványos eredményt, sajnos károsabb is lehet, mint a szakorvosi beavatkozások. Az otthon végzett fogfehérítést is orvosi felügyelet mellett ajánlatos használni. De ha valóban ragyogóbb és fehérebb fogakat szeretnénk, a legbiztonságosabb és leggyorsabb módszer, ha szakemberre bízzuk magunkat és fogainkat.

ZOOM Led fogfehérítés az Europa Dental fogászati rendelőben

A klinikai fogfehérítés biztonságos és hatékony

Amennyiben a szakorvosi fogfehérítést választjuk, lehetőségünk van erősebb és egyben hatékonyabb fogfehérítő összetevőket alkalmazni a kezelés biztonságos elvégzése mellett.

Az eredmény? Azonnal fehérebb fogak, minimális vagy semmilyen érzékenység, fogaink egészségének megőrzése mellett.

Klinikailag bizonyított, hogy a fogászati rendelőben elérhető kezeléssel akár nyolc árnyalatot világosodhatnak fogaink. A beavatkozás pedig mindössze 45 percet vesz igénybe, vagyis kevesebb, mint egyetlen óra alatt látványos és tartós eredményt érhetünk el. Kérje fogorvosaink szakértő segítségét, javaslatát a ragyogóan fehér és ép fogak eléréséhez.

Philips ZOOM fogfehérítés

A rendelőnkben alkalmazott Philips Zoom Blue LED fény gyorsított technológiája, és a fájdalommentes kezelés alatt használt speciális fogfehérítő gélnek köszönhetően gyors és látványos eredményre számíthatunk a fogfehérítés során. A kezelést követően fogaink nemcsak csillogóan fehérek lesznek, hanem az amorf kalcium-foszfát (ACP) használatának köszönhetően csökken a fogak érzékenysége, és a fogzománc sem sérül.

Az Europa Dental fogászati rendelőben elérhető hatékony és látványos fogfehérítő szolgáltatást pácienseink előzetes időpont egyeztetéssel vehetik igénybe.

Foglaljon online időpontot akár most! Töltse ki az űrlapot, munkatársaink hamarosan felveszik Önnel a kapcsolatot.