CAD/CAM labor

Az Europa Dental Fogászat kiemelt erőssége a házon belül megtalálható saját, korszerű fogászati CAD/CAM labor, amely természetesen rengeteg előnnyel jár. Fogtechnikusaink a fogorvosainkkal szoros együttműködésben dolgoznak, könnyedén összehangolják a fogászati munkát.

A fogtechnika házon belüli elérhetősége jelentősen meggyorsítja a fogtechnikai munkák elkészülésének határidejét, amely egyidejűleg lerövidíti a fogászati kezelések hosszát is. A fogtechnikusokkal való azonnali konzultációs lehetőség csúcsminőségű, pontos munkák, prémium fogpótlások kivitelezését teszi lehetővé.

Az Eurodent fogászati CAD/CAM labor már 10 éve foglalkozik hazai és számos külföldi megrendelő igényeinek kiszolgálásával és teljes körű szolgáltatást nyújt a fogtechnika minden területén. Büszkék vagyunk professzionális szolgáltatásainkra és arra, hogy több ezer elégedett magyar és külföldi páciens az általunk készített fogpótlásokat használhatja.

Tudásuk és tapasztalatuk az Europa Dental fogászati rendelő legnagyobb kincse. Fontos számunkra, hogy az átadott munkával mind a páciens, mind a fogorvos elégedett legyen. Célunk, hogy olyan fogpótlást készítsünk, amely a természetes és egészséges fogazathoz a lehető legjobban hasonlít, tartós és esztétikus.

A fogtechnikai labor szakemberei

Fogtechnikusaink magasan kvalifikált szakemberek, akik folyamatos továbbképzéseken vesznek részt a minőség fenntartása és emelése érdekében. A labor összehangolt munkájáért Szabó Richárd, nemzetközi tapasztalattal is rendelkező fogtechnikus felel. A laborban minden technológia külön teret kapott, ami átláthatóságot és logikus munkamenetet tesz lehetővé. Külön szakosodott fogtechnikus végzi a gipszelést, a modell előkészítést, a fogászati CAD/CAM labor munkákat, a kerámia koronákat, a fémes és a műanyagos munkálatokat.

A közel 100 négyzetméteres, budapesti fogtechnikai laborunkban a legkülönbözőbb professzionális gépekkel dolgozunk, amelyek biztosítják munkánk precizitását és magas minőségét:

 • Amann Girbach artikulátor
 • Giroform modell rendszer
 • Vision mikroszkóp
 • 3 Shape Scan & Design rendszer
 • CAD/CAM számítógép által vezérelt 5 tengelyes frézgép

A fogászati CAD/CAM labor magasszintű fogtechnikai szolgáltatásokat nyújt.

A fogászati CAD/CAM labor fő profilja

Fő profilunk a cirkon alapanyagból CAD/CAM technológiával készített cirkon váz.

A fogtechnika rendelkezik CAD/CAM rendszerével, ami tartalmazza digitális munkafolyamat alapjául szolgáló szkennert, a helyben történő faragáshoz szükséges CNC maróegységet, a konstrukciós szoftvereket, illetve a cirkónium-dioxid vázak végső szinterezésére szolgáló nagy teljesítményű kemencét.  A digitális modellek is artikulátorban készülnek. A CAD/CAM technológiával PMMA tömbökből hosszú távú ideiglenes fogpótlásokat is készítünk.

Fémes szekciónk kizárólag a legjobb minőségű Shera Alloy fémeket használja, amiket Shera beágyazó masszával karöltve alkalmazunk, így biztosítjuk, hogy a beágyazó anyag tágulását kiegyenlítse a fém hűlés közbeni zsugorodása. (méretpontos öntvény). Minden fémmel készült pótlásunk nikkel- és palládiummentes ötvözetből készül, így allergiás pácienseknek is bátran ajánljuk.

A fogpótlások alapjául szolgáló vázakat Vision mikroszkóp alatt dolgozzuk ki a tökéletes eredmény érdekében.

Fogtechnikai szolgáltatásaink

 • Professzionális CAD tervezés, CAM kivitelezés: cirkon vázak, teljes anatómikus cirkon koronák, harapásemelő sínek
 • Fémvázak készítése: öntött, faragott, lézer szinter
 • PMMA koronák, hidak
 • Implantátumra épülő fogpótlások
 • Teleszkóp- és rejtett elhorgonyzással készülő kivehető pótlások
 • Műanyag fogsorok
 • Fémlemezes, kombinált fogpótlások
 • Támasztócsap
 • Rágófelszíni betétek (inlay – onlay)

Kérjen árajánlatot, kezelési tervet, vagy további információt

Kapcsolat