Dio implatátumok kedvező árakon az Europa Dental fogászati rendelőben

Dr. doc. Németh Zsolt PhD.

Implantálást végző szájsebész szakorvosunk


Mi az EuropaDentalnál nem csak a legmodernebb, legmagasabb minőségű implantátumok használatára törekszünk, hanem arra is, hogy implantológusunk szakértő, tapasztalt orvos legyen. A fogbeültetés sikerességét garantálja Dr. Németh Zsolt, tanszékvezető egyetemi docens, a fogorvostudományi Kar dékánhelyettese & Semmelweis Egyetem, Fogorvostudományi Kar, Arc-Állcsont-Szájsebészeti és Fogászati Klinika Igazgatója.

Szakterületei:

  • Arc-, Állcsont- és Szájsebész szakorvos, implantológus

A teljes foghiány pótlására tökéletes megoldás ez a koncepció, mely garantálja a rögzített fogpótlást, és ár-érték arány szempontjából is remek választás lehet.

10 évvel ezelőtt a teljes foghiány pótlásához elengedhetetlen volt 8+ implantátum behelyezése, illetve rengeteg esetben a csontpótlás is, mely kezelés után minimum 6-9 hónapot kellett várni, mire sor kerülhetett az implantálásra.

Számítógéppel vezérelt, 3D irányított implantológia

Az implantátumok helyét és ideális szögét egy tervező szoftver segítségével számítjuk ki, és minden egyes esethez egyedi implantációs sablont készítünk a művelet irányításához.

A hátsó két implantátum pozíciója fogja garantálni a rögzített fogpótlás lehetőségét, ezzel a koncepcióval sok esetben elkerülhető a csontpótlás szükségessége. A szögben elhelyezett implantátumokat tíz éve használják sikeresen a klinikai gyakorlatban.

Az All-on-4 és az All-on-6 módszer alkalmazásával elkerülhető a hosszas gyógyulási idő.

Minden műtétünket helyi érzéstelenítésben végezzük, hogy Ön ne érezzen fájdalmat.

All-On-4 & All-On-6 kezelés

Egy modern megoldás

Teljes foghiány esetén a teljes kivehető fogpótlás olyan megoldás, amely általában csak korlátozott sikerrel, illetve sok esetben sajnos fájdalommal és kellemetlenségekkel is jár.

Az All-On-4 és All-On-6 kezelési koncepciót azért fejlesztették ki, hogy lehetőség legyen az azonnali terhelésre, elkerülhetővé váljon a csontpótlás, mely növelné a kezelési költségeket, valamint az ezen kezelésekkel járó szövődmények előfordulási esélyét.

A két elülső implantátumot tengelyirányban, míg a két hátsó implantátumot kissé döntve helyezzük el, hogy lehetővé tegyük a 12 fogas rögzített fogpótlást, ezáltal növelve a rágás hatékonyságát.

Az All-on-4 és az All-on-6 módszer előnyös megoldást jelent, amely általában lehetővé teszi a betegek számára közvetlenül műtét után, hogy rögzített, ideiglenes, teljes íves fogpótlással távozzanak rendelőnkből.

Ezek az ideiglenes pótlások ugyanúgy néznek ki, mint a természetes fogak, és lehetővé teszik, hogy magabiztosan éljünk, mosolyogjunk közvetlenül az eljárás után.