Alpha Bio implantátum

Az Alpha-Bio implantátum Izraelben gyártott implantátum Az Alpha Bio nemzetközi vállalat két évtizede foglalkozik fogászati implantátum tudományos fejlesztésével, gyártásával és forgalmazásával. 2008-ban a vállalat a Nobel Biocare tulajdonába került, ami nemzetközi rangra emelte ezt az implantátumot. Minden követelménynek tökéletesen megfelel és bármelyik implantációs esetben biztonsággal alkalmazható rendszer.

Az Alpha Bio Tec implantátumok természetesen épülnek be a csontba, rövid gyógyulási idővel rendelkeznek, behelyezésük gyors és komplikációmentes és hosszú távon biztosított tartósságuk.

Az Alpha-Bio egy kedvezőbb árkategóriát képviselő, de teljesen megbízható, magas minőségű implantátum, melyre az Europa Dental most még ráadásul jelentős kedvezményt is biztosít.

Kérjen árajánlatot, kezelési tervet, vagy további információt

Példák ALPHA BIO implantátumokon rögzülő koronákra/hidakra

N°1 Felső állcsont rehabilitációja Alpha Bio implantátumokkal és saját fogakra készített koronákkal és hidakkal. Az alsó fogakon a fogkő-eltávolítás után fogfehérítés történt.

N°2 6 felső Alpha Bio implantátumon rögzülő fix híd. Első lépésben kihúztuk a megmaradt 7 fogat és ideiglenes kivehető fogsort készítettünk. Pár hónappal később beültettünk 6 Alpha Bio implantátumot, a 3 hónap gyógyulási idő lejárta után a páciens megkapta az implantátumokon rögzülő hidat.

N°3 6 felső Alpha Bio implantátumon nyugvó fix híd. A körhidat a csontpusztulás miatt kerámia műínnyel korrigáltuk. Az alsó állcsontban 2 Alpha Bio implantátumra rögzített 2 koronát kapott a páciens.

Kérjen árajánlatot, kezelési tervet, vagy további információt